86 13961802200(Wechat, WhatsApp)

[e-mail védett]

Minden kategória
SS304, SS316 gyártott függőleges nyomású Nauta kúpos szárító
SS304, SS316 gyártott függőleges nyomású Nauta kúpos szárító
SS304, SS316 gyártott függőleges nyomású Nauta kúpos szárító

SS304, SS316 gyártott függőleges nyomású Nauta kúpos szárító


Származási hely:

KÍNA

Márkanév:

Zhang

Modell száma:

Testreszabás

Tanúsítvány:

CE,ASME,PED,MOM

ÉRDEKLŐDÉS
Műszaki adatok

Minimális megrendelési mennyiség:

1Set

Ár:

Starting at $ 60,000

Csomagolás Részletek:

Fa raklapok/kartonok/műanyag sztreccsfólia

Szállítási határidő:

60-90 NAPOK

Fizetési feltételek:

T / T

Supply Ability:

80 SET/ÉV

图片 1

Termékleírás

Összegzésként
Nauta kúpos szárító egy hatékony, teljesen zárt, többfunkciós függőleges vákuumszárító berendezés, amely integrálja a szárítást és a keverést, a spirálszalag segítségével forgatja és emeli az anyagokat, miközben egyszerre tölti meg a kúpos köpenyt és az üreges spirálszalagot hőhordozó közeggel (például forró vízzel, hőátadó olaj, gőz, stb.), így a felhevült anyagok körös-körül felemelhetők, és középen esnek, majd gyorsan és folyamatosan megfordíthatók. A hengerben vákuumszivattyúzással a vízgőzt időben elvezetik, így az anyagok rövid időn belül száríthatók és összekeverhetők.

图片 6

Szerkezeti jellemzők és funkciók
1. A kabáttal és a spirálövvel belülről fűtött berendezés fűtőfelülete 40%-kal megnőtt.
2. A berendezésben használt egyspirálos hevederes keverőgép cégünk szabadalmaztatott terméke, amely alulról felfelé cikluskeveréket tud elérni, jó teljesítményű kényszerhőátadás mellett. Ha az anyagterhelési arány 40% ~ *, akkor a * fűtési hasznosítás megvalósítható. Finom anyagok keverésére és szárítására használható.
3. Teljesen zárt rendszer, idegen anyagok szennyezése nélkül, nagy tisztaságú, különösen alkalmas gyógyszerészeti intermedierek, API-k és steril API-k keverésére és szárítására.
4. Az egyspirálszalagos keverő és a tartály fala közötti rés olyan kicsi, hogy hatékonyan megakadályozza az anyagok tapadását a tartály falának felületére.
5. A kis szögű kúpos hengeres szerkezetet a kisülés gyors és tiszta, felhalmozódás nélkülivé teszik.
6. Visszafújó berendezéssel felszerelve
Az anyagszárítás során a felszaporodott por a vákuumcsapdán adszorbeálódik, elzárva a vákuumcsatornát, és ez a száradási idő meghosszabbodásához vezet. Minél alacsonyabb a hőmérséklet a szárítási folyamat során, annál rövidebb ideig tart, és annál kisebb az anyagminőségre gyakorolt ​​hatás. A fentiekre tekintettel a cégünk által kifejlesztett egykúpos szárító a vákuumcsapdán visszafújó berendezéssel van felszerelve, amely a vákuumcsatornát szabadon tudja tartani a szárítási idő lerövidítése és a szárítási eredmény javítása érdekében.
7. Az alsó nyomószelep az elszívás, amely jó teljesítményt nyújt megbízható tömítéssel és vákuumszárítással
8. A berendezés előnyei a kompakt szerkezet, a zökkenőmentes működés, a jó tömítés, a kenésmentesség, az egyszerű működés és a hosszú élettartam.
9. Erős alkalmazkodóképesség: alkalmas nagy viszkozitású, gyenge hőáteresztő képességű és könnyen golyózható és agglomerálható anyagok szárítására
➢A terhelési együttható az effektív térfogat 80%-áig terjedhet
➢Nagy hőátadó felület és az anyagok egyenletes melegítése. A spirálszalag és a kúp közötti rés olyan kicsi, hogy hatékonyan megakadályozza az anyagok tapadását a belső falra
➢Kis nyíróerő: nem sérti meg a nagy hőérzékenységű anyagokat, vagy nagy a szemcseméret követelménye
➢Az online SIP, CIP és az online aszeptikus mintavétel nem kötelező

egy univerzális szakaszos szárító, amely alkalmas anyagok, például porok, granulátumok, paszták és viszkózus iszapok szárítására, különösen akkor, ha a termékek hőérzékenyek, oldószereket tartalmaznak és mérgezőek vagy robbanásveszélyesek.

A gőzöket az edény tetejére szerelt porszűrőn keresztül távolítják el. Ez megakadályozza, hogy a por behatoljon a vákuumrendszerbe.

hőérzékeny termékek szárítása

Mintavevő a szárítóban lévő termékből vákuum alatt mintavételhez.

图片 7

Hatály

图片 8

图片 9

Alkalmazható porok, szemcsék és rostok sűrítésére, keverésére és szárítására a vegyiparban, peszticidekben, festékekben, gyógyszeriparban, élelmiszeriparban, adalékanyagokban és más iparágakban, valamint alacsony hőmérsékleten szárítást igénylő anyagoknál (például biokémiai termékek), és alkalmasabb könnyen oxidálódó, illékony, hőérzékeny, erősen irritáló vagy mérgező anyagok, illetve olyan kristályok szárítására, amelyeket nem szabad megsemmisíteni.

Tervező / Számoló szoftver

图片 5

Vevőszolgálat

➤ Termékeink a gyógyszer- és vegyipar számára
1. Többfunkciós „három az egyben” (szűrés, mosás és szárítás)
2. Kristályosító tartály, reakcióedény
3. Steril kétkúpos szárító
4. Gereblye vákuumszárító / Lapátos vákuumszárító
5. Lemez-uszony Hőcserélő
➤A mi előnyünk
1. Speciális felszerelések: Nyomástartó berendezések, Korróziógátló anyagokból készült berendezések, Steril berendezések
A korróziógátló anyagokból készült berendezések a következőket tartalmazzák: korróziógátló bélés műanyag/PTFE/zománc,
Ti/HC22/Mone11
2. Egyedi kialakítás: Dupla kúp, 20L-20m³
Gereblyeszárító (mechanikus tömítéssel) 16 m³-ben
DN300-DN600 „Három az egyben”
3. Tervező/számító szoftver
➤ Az üzlet köre
1. Helyszíni szemle
2. Műszaki innovációs terv a berendezésekhez Műszaki fejlesztési terv a berendezések szerkezetének optimalizálásához A berendezések hibáinak gyors és hatékony megoldása Rendkívül hatékony és precíz helyszíni építési szolgáltatás A testreszabás határideje iránti elkötelezettség Teljes körű, hosszú távú helyszíni műszaki karbantartási szolgáltatás
3. Karbantartás
4. Műszaki megoldások
5. Helyszíni tesztelés és képzés
6. Alkatrészek

Vállalati profil

1

2

3

4

5

6

7

8

ÉRDEKLŐDÉS

Iratkozzon fel

Bármilyen kérdése van, itt leírhatja, és a lehető leghamarabb válaszolunk

Kiállítás