86 13961802200(Wechat, WhatsApp)

[e-mail védett]

Minden kategória
Függőleges nyomástartó edény biológiai fermentációs tartály
Függőleges nyomástartó edény biológiai fermentációs tartály

Függőleges nyomástartó edény biológiai fermentációs tartály


Származási hely:

KÍNA

Márkanév:

Zhang

Modell száma:

Testreszabás

Tanúsítvány:

CE,ASME,PED,MOM

ÉRDEKLŐDÉS
Műszaki adatok

Minimális megrendelési mennyiség:

1Set

Ár:

Starting at $ 100,000

Csomagolás Részletek:

Fa raklapok/kartonok/műanyag sztreccsfólia

Szállítási határidő:

90-150NAP

Fizetési feltételek:

T / T

Supply Ability:

20 SET/ÉV

图片 1

Termékek leírása

Függőleges elrendezésű reagáló, kristályosító, szűrő, mosó és szárító rendszer maradék nélkül

Alkalmazás  

➤ Anyag: SS304, SS316L, titán, Hastelloy, PTFE béléssel stb., szigetelőanyaggal vagy anélkül

➤ Élelmiszerekben, tejtermékekben, gyümölcslé-italokban, gyógyszertárban, vegyiparban és biológiai mérnökökben stb.

Összegzésként

FÜGGŐLEGES ELRENDEZÉS REAKCIÓ-, KRISTÁLYOSÍTÓ-, SZŰRŐ-, MOSÓ- ÉS SZÁRÍTÓRENDSZER a reakcióhoz, kristályosodás, szűrés, mosás, szárítás és kiürítés a teljes gyártási folyamat során, amely fentről lefelé tartalmazza az összetevők tartályát, kristályosítóját és Felkavart Nutsche szűrő, egymás után csöveken keresztül csatlakoztatva. Az Agitated alján Nutsche szűrő, csöveken keresztül csatlakozik egy kúpos szárítóval és a második tároló tartállyal. Ennek az egykúpos szárítónak az oldalfala pedig egy vákuumszűrővel van összekötve, amely szintén az első tárolótartályhoz, míg a második tárolótartály a harmadikhoz csatlakozik.

Mivel minden egységet egymástól függetlenül üzemeltetnek, az egységek megfelelő kiosztása és a berendezés indítási sebességének teljes kihasználása segít az egységnyi idő alatti termelési kapacitás maximalizálásában. Ésszerű kialakításának és kompakt felépítésének köszönhetően ez a berendezés egyszerű kombinációval megoldja a meglévő technológia hiányosságait, a nagy területigényt és a gyógyszerfeldolgozó berendezések alacsony munkahatékonyságát. A kialakítás annyira praktikus, hogy nem csak a munka hatékonyságát javítja és csökkenti a szükséges munkaterületet, hanem felgyorsítja a szállítást is.

Függőleges-elrendezés-reagáló,-kristályosítás,-szűrés,-mosó-szárító-rendszer-maradék nélkül1

Jellemzők

1. A kristályformák minőségi termékeinek ellenőrzése az egyes egységek működésének befejezése után fentről lefelé halad, és a gravitációs kiáramlást alkalmazzák a szintek közötti anyagszállításhoz, hogy megakadályozzák a kristályformák fizikai károsodását.

2. Magas termelési hatékonyság Az egységek megfelelő kiosztása és a berendezés indítási sebességének teljes kihasználása segít az egységnyi idő alatti termelési kapacitás maximalizálásában.

3. Jobb minőségű termékek Az egész rendszer teljesen tömített, szennyeződés és szivárgás nélkül, kívülről vagy a személyzettől származó szennyeződésektől mentes.

4. Alacsony emberi ártalmak Tekintettel a teljes folyamat során a teljes automatizálás megvalósíthatóságára, lehetővé teszi a pilóta nélküli működést, ami csökkenti a dolgozók munkaintenzitását, költséget takarít meg, és minimálisra csökkenti az anyagszivárgás okozta emberi test sérülését;

5. Könnyen tisztítható és sterilizálható A kialakítás megkönnyíti a CIP-et és a SIP-et. A gyártás során egyetlen folyamatban sem keletkezik maradék, minden eszköz külön tisztítható és sterilizálható.

egy univerzális szakaszos szárító, amely alkalmas anyagok, például porok, granulátumok, paszták és viszkózus iszapok szárítására, különösen akkor, ha a termékek hőérzékenyek, oldószereket tartalmaznak és mérgezőek vagy robbanásveszélyesek.

A gőzöket az edény tetejére szerelt porszűrőn keresztül távolítják el. Ez megakadályozza, hogy a por behatoljon a vákuumrendszerbe.

hőérzékeny termékek szárítása

Mintavevő a szárítóban lévő termékből vákuum alatt mintavételhez.

Tervező / Számoló szoftver

图片 5

Vevőszolgálat

➤ Termékeink a gyógyszer- és vegyipar számára
1. Többfunkciós „három az egyben” (szűrés, mosás és szárítás)
2. Kristályosító tartály, reakcióedény
3. Steril kétkúpos szárító
4. Gereblye vákuumszárító / Lapátos vákuumszárító
5. Lemezbordás hőcserélő
➤A mi előnyünk
1. Speciális felszerelések: Nyomástartó berendezések, Korróziógátló anyagokból készült berendezések, Steril berendezések
A korróziógátló anyagokból készült berendezések a következőket tartalmazzák: korróziógátló bélés műanyag/PTFE/zománc,
Ti/HC22/Mone11
2. Egyedi kialakítás: Dupla kúp, 20L-20m³
Gereblyeszárító (mechanikus tömítéssel) 16 m³-ben
DN300-DN600 „Három az egyben”
3. Tervező/számító szoftver
➤ Az üzlet köre
1. Helyszíni szemle
2. Műszaki innovációs terv a berendezésekhez Műszaki fejlesztési terv a berendezések szerkezetének optimalizálásához A berendezések hibáinak gyors és hatékony megoldása Rendkívül hatékony és precíz helyszíni építési szolgáltatás A testreszabás határideje iránti elkötelezettség Teljes körű, hosszú távú helyszíni műszaki karbantartási szolgáltatás
3. Karbantartás
4. Műszaki megoldások
5. Helyszíni tesztelés és képzés
6. Alkatrészek

Vállalati profil

1

2

3

4

5

6

7

8

ÉRDEKLŐDÉS

Iratkozzon fel

Bármilyen kérdése van, itt leírhatja, és a lehető leghamarabb válaszolunk

Kiállítás