86 13961802200(Wechat, WhatsApp)

[e-mail védett]

Minden kategória

Ipari hírek

Kezdőlap> Hírek > Ipari hírek

NFD sorozatú kevert Nutsche szűrős szárító

Idő: 2023-02-09 Találatok: 26

WuXi ZhangHua NFD sorozat Kavart Nutsche Filter szárító

NFD sorozat Felkavart Nutsche szűrő A szárítógép kialakítása a műszaki innováción és a rugalmasságon alapul, amely gyorsan reagál a vásárlói igényekre és személyre szabott terveket mutat be.

1111

▷ A többfunkciós integráció és a légmentes kiürítési kialakítás nemcsak a termék tisztaságát javítja, hanem hatékonyan elkerüli a rendkívül aktív termékek expozíciója által okozott biztonsági problémákat is.

▷ A hatékony szűrési terület 0.3 ㎡ és 16 ㎡ között van, amelyet széles körben használnak szilárd-folyadék elválasztási műveletekben a gyógyszeriparban, élelmiszeriparban, finom vegyiparban, italgyártásban, festék-kémiai és egyéb iparágakban.

▷ A szűrés, a tisztítás, a szárítás és az automatikus ürítés ugyanazon zárt berendezésben történik, így nem történik anyagexpozíció, ami megakadályozza a szennyeződést és a keresztfertőzést.

▷ A szűrőváz reteszelő szerkezete biztonságos és megbízható, a hidraulikus, automatikus gyorsnyitási kialakítás pedig csökkenti a kézi működési időt és a munkaintenzitást.

▷ Az S-alakú ívszelvényű keverőlapát nagy hőátadó felülettel rendelkezik, jó hőátadó képességgel, könnyen tisztítható és nem halmozódik fel anyag.

▷ CIP/SIP, beleértve a mintavevő szelepet és a nyomószelepet.

▷ A hidraulika olajcső beépített kialakítása az egész berendezést jól néz ki és könnyen tisztíthatóvá teszi.

▷ Az izgatott tesztelési platform nutsche szűrő szárító tesztelheti az anyag szűrési sebességét és a nyílás méretét.

Több lehetőség közül is lehet választani.

Iratkozzon fel

Bármilyen kérdése van, itt leírhatja, és a lehető leghamarabb válaszolunk

Kiállítás