86 13961802200(Wechat, WhatsApp)

[e-mail védett]

Minden kategória

Ipari hírek

Kezdőlap> Hírek > Ipari hírek

A kevert Nutsche Filter szárító vezérlőpultja

Idő: 2023-02-27 Találatok: 19

-------------WUXI ZHANGHUA GYÓGYSZERÉSZETI BERENDEZÉSEK Rt.

WEBOLDAL: www.filter-dryer.com

HMI panel

A Wuxi Zhanghua Pharmaceutical Equipment továbbfejlesztett vezérlőrendszert kínál, amely Siemens S7 TIA-n alapul HMI vezérlőpanellel. Ez a távkarbantartó egységgel rendelkező vezérlőrendszer javíthatja a berendezések és rendszerek biztonságát, megbízhatóságát és élettartamát. Modern felhasználói felülettel és egyszerű rendszerbővítéssel rendelkezik, így könnyen kezelhető és rugalmas, a rövid frissítési idő pedig a hatékonyságot is javítja. Ezenkívül a vezérlőrendszer megfelel az FDA és a GMP előírásainak, valamint az IEC 61508 és az EN ISO 13849 szabványoknak, és figyelembe veszi a személyi és üzembiztonságot. A meghibásodási problémák és az alkatrészellátás gyorsan megoldható távkarbantartással világszerte, ami csökkenti a meghibásodásokat, az állásidőt és az esetleges költségeket.

Név nélküli-18

A vezérlőrendszer Etherneten vagy terepi buszon keresztül csatlakoztatható a frissítendőhöz, és folyamat- és termékadatokat tárolhat vezérlés közben. Ez segít a termék általános minőségének javításában. A HMI panelek és az S7 TIA vezérlőrendszer harmadik felek márkáihoz is alkalmazhatók, és az egyedi követelményeknek megfelelően beállíthatók.

Intelligens működési mód és integrált formulakezelés

A vezérlőrendszer működtetheti a centrifugát, a szárítót és a keverőt. A HMI panelen keresztül a rendszeradatok és rendszerelemek elérése mellett a kapcsolódó műveletek és karbantartások is elvégezhetők. Az integrált képletkezelés lehetővé teszi a képlet rugalmas hozzáadását vagy sorrendjének kezelését. A vezérlés négy üzemmódban történik. (1) Kézi üzemmód: a program funkció manuálisan be- és kikapcsolható, ami rugalmasabbá teszi a kezelő számára a berendezés tesztelését a próbaidőszakban vagy többcélú munkák során. (2) Félautomata üzemmód: az adott termék jellemzőitől és a képletkezelés paramétereitől függően a lépések egyenként kiválaszthatók és végrehajthatók, és így határozhatók meg az automatikus üzemmódok. Minden lépés után a vezérlőrendszer készenlétben áll a felhasználó következő utasítására. (3) Automatikus mód: a rendszer automatikusan és ciklikusan lesz vezérelve, vagy végrehajtja a független PCS rendszerben tárolt képletet. Ebben az üzemmódban nincs szükség emberi beavatkozásra, és nagy teljesítmény érhető el. (4) Karbantartási mód: karbantartásra és tisztításra szolgál. Biztonsági okokból a helyi kezelőpanelről kell vezérelni. Sőt, a berendezés funkciói egyszerűen testreszabhatók vagy bővíthetők.

Biztonságos távoli karbantartás

A vezérlőrendszer egy távoli karbantartó egységgel rendelkezik, amelyen keresztül a mérnökök optimalizálhatják a folyamatokat vagy elemzik a hibákat. Egyetlen kattintással a problémák távolról is megoldhatók, növelve a rendszer rendelkezésre állását, miközben elkerülhető az állásidő, valamint időt és költségeket takaríthat meg. Ezen túlmenően egy biztonságos és titkosított, az ügyfél által vezérelt VPN is kiépítésre kerül, valamint a Simatic TIA Portálon keresztül hatékonyan vezérelhető a rendszer, és gyorsan elvégezhető a piaci változások és az ezzel járó termékélettartam-rövidülés alapján történő korrekció.

Annak biztosítása érdekében, hogy minden funkció elérhető legyen a kezelők számára, a Heinkel Csoport további szolgáltatásokat kínál a vezérlőrendszerek Simatic S7 TIA-ra való frissítéséhez, és segítséget nyújt az ügyfeleknek a migráció tervezésében és kezelésében. A frissítés révén az ügyfél befektetése hosszú ideig védve lesz, és a rendszer csökkentheti a leállások kockázatát, és új lehetőségeket áshat ki a jövőbeni optimalizáláshoz.

Iratkozzon fel

Bármilyen kérdése van, itt leírhatja, és a lehető leghamarabb válaszolunk

Kiállítás